fbpx

GASTROPODCAST #05 – o tym, jak wrocławska gastronomia radzi sobie w czasie pandemii

W tym odcinku pod lupę bierzemy działanie wrocławskich restauracji w czasie pandemii…

Trochę ganimy, trochę chwalimy… wyciągamy najciekawsze i najbardziej kreatywne akcje gastronomii w trakcie drugiego lockdownu. Jak oceniamy działania wrocławskich restauracji w tym trudnym roku?

Słuchaj w najnowszym odcinku gastropodcastu!

Słuchaj Widelcowego Gastropodcastu na Twojej ulubionej platformie:


GASTROPODCAST #5 – o tym, jak wrocławska gastronomia radzi sobie w czasie pandemii

Jeśli masz jakieś pytania, śmiało skomentuj ten odcinek!
Nie zapomnij subskrybować nasz kanał na Twojej ulubionej platformie!


Podoba Ci się ten tekst? Podaj dalej.
Więcej na Instagramie oraz fanpage’u. 
Widelcowe hashtagi – #zwidelcempowroclawiu #jemwewro
Szukaj też naszej Foodiesowej Grupy: klik!

Marija Magdalena

Pierwsza Dama i Matka Przełożona Widelca. Panicznie boi się pomidorów (ale tylko surowych, suszone i pomidorówkę pożera, aż się jej uszy trzęsą). Miłośniczka domowego jedzenia (córka Matki Teresy od Pierogów - pochodzenie zobowiązuje) oraz posiłków na świeżym powietrzu - stąd jej zamiłowanie do pikników i foodtrucków. Nie cierpi jeść w samotności, więc w jej Widelcowych Wyprawach często towarzyszą jej najbliżsi przyjaciele :)

Może Ci się również spodoba