fbpx

GASTROPODCAST #03 – o tym czy warto rzucić pracę w korporacji i otworzyć restaurację

gastropodcast z widelcem po wrocławiu

O tym czy warto rzucić pracę w korpo, by realizować swoje gastronomiczne marzenia rozmawiamy z Markiem Krysiakiem – właścicielem bistra Amerykański Sen zlokalizowanego na wrocławskim Zakrzowie.

Marek opowiada nam o tym, co zmotywowało go do tak dużej zmiany w jego życiu oraz skąd wzięła się jego miłość do Stanów Zjednoczonych!

Standardowo w odcinku dużo polecajek i gastronowinek. Polecamy najlepsze oferty wrocławskich restauracji przygotowane na Tłusty Czwartek, Walentynki i Dzień Pizzy,

Słuchaj Widelcowego Gastropodcastu na Twojej ulubionej platformie:

GASTROPODCAST #3 – o tym czy warto rzucić pracę w korporacji i otworzyć restaurację

Jeśli masz jakieś pytania, śmiało skomentuj ten odcinek!
Nie zapomnij subskrybować nasz kanał na Twojej ulubionej platformie!


Podoba Ci się ten tekst? Podaj dalej.
Więcej na Instagramie oraz fanpage’u. 
Widelcowe hashtagi – #zwidelcempowroclawiu #jemwewro
Szukaj też naszej Foodiesowej Grupy: klik!

Marija Magdalena

Pierwsza Dama i Matka Przełożona Widelca. Panicznie boi się pomidorów (ale tylko surowych, suszone i pomidorówkę pożera, aż się jej uszy trzęsą). Miłośniczka domowego jedzenia (córka Matki Teresy od Pierogów - pochodzenie zobowiązuje) oraz posiłków na świeżym powietrzu - stąd jej zamiłowanie do pikników i foodtrucków. Nie cierpi jeść w samotności, więc w jej Widelcowych Wyprawach często towarzyszą jej najbliżsi przyjaciele :)

Może Ci się również spodoba