fbpx

GASTROPODCAST #22 – czy dobre sushi musi być drogie?

Czy dobre sushi musi być drogie? I czy 100 kawałków sushi za 100 złotych ma prawo by dobre?

… o tym i nie tylko o tym rozmawiamy z Dominikiem Kalettą – właścicielem i sushi chefem w Koi Sushi Barze przy Dembowskiego. Jest zabawnie, więc słuchajcie!

Odcinek prowadzą jak zawsze: Magda (Z widelcem po Wrocławiu) oraz Irek (Horeca+)

Słuchaj Widelcowego Gastropodcastu na Twojej ulubionej platformie:


GASTROPODCAST #22 – czy dobre sushi musi być drogie?

Jeśli masz jakieś pytania, śmiało skomentuj ten odcinek!
Nie zapomnij subskrybować nasz kanał na Twojej ulubionej platformie!


Podoba Ci się ten tekst? Podaj dalej.
Więcej na Instagramie oraz fanpage’u. 
Widelcowe hashtagi – #zwidelcempowroclawiu #jemwewro
Szukaj też naszej Foodiesowej Grupy: klik!

Marija Magdalena

Pierwsza Dama i Matka Przełożona Widelca. Panicznie boi się pomidorów (ale tylko surowych, suszone i pomidorówkę pożera, aż się jej uszy trzęsą). Miłośniczka domowego jedzenia (córka Matki Teresy od Pierogów - pochodzenie zobowiązuje) oraz posiłków na świeżym powietrzu - stąd jej zamiłowanie do pikników i foodtrucków. Nie cierpi jeść w samotności, więc w jej Widelcowych Wyprawach często towarzyszą jej najbliżsi przyjaciele :)

Może Ci się również spodoba