fbpx

GASTROPODCAST #09 – o restauracji otwartej mimo pandemicznych zakazów

Co skłania właścicieli restauracji do otworzenia swojego lokalu pomimo obowiązujących zakazów?

Zdrowa Krowa to jedna z niewielu wrocławskich restauracji, które postanowiły się otworzyć pomimo obowiązującego zakazu związanego z koronawirusem. O tym, czy łatwo było im podjąć taką decyzję, jak zareagowali ich goście, a także czy odwiedziła ich kontrola sanepidu i policji rozmawiamy z Karoliną Świętek oraz Grzegorzem Binkowskim – właścicielami wrocławskiego lokalu Zdrowej Krowy.

Odcinek prowadzą jak zawsze: Magda (Z widelcem po Wrocławiu) oraz Irek (Horeca+)

Słuchaj Widelcowego Gastropodcastu na Twojej ulubionej platformie:


GASTROPODCAST #9 – otworzyli restaurację mimo zakazów!

Jeśli masz jakieś pytania, śmiało skomentuj ten odcinek!
Nie zapomnij subskrybować nasz kanał na Twojej ulubionej platformie!


Podoba Ci się ten tekst? Podaj dalej.
Więcej na Instagramie oraz fanpage’u. 
Widelcowe hashtagi – #zwidelcempowroclawiu #jemwewro
Szukaj też naszej Foodiesowej Grupy: klik!

Marija Magdalena

Pierwsza Dama i Matka Przełożona Widelca. Panicznie boi się pomidorów (ale tylko surowych, suszone i pomidorówkę pożera, aż się jej uszy trzęsą). Miłośniczka domowego jedzenia (córka Matki Teresy od Pierogów - pochodzenie zobowiązuje) oraz posiłków na świeżym powietrzu - stąd jej zamiłowanie do pikników i foodtrucków. Nie cierpi jeść w samotności, więc w jej Widelcowych Wyprawach często towarzyszą jej najbliżsi przyjaciele :)

Może Ci się również spodoba