Pizzatopia przybywa z Krakowa, by podbić serca Wrocławian.
Pizza według zasady: „zrób to sam” – czyli to do Ciebie należy wybór tego, co znajdzie się na Twoim placku. Dwa rodzaje ciasta, kilka sosów i niezliczony wybór serów, wędlin i warzyw.
Pizza robiona jest „na bieżąco „i na oczach Gościa, a jej wypiek trwa dokładnie 3 minuty. Jeśli nie masz ochoty samodzielnie komponować swojego dania, możesz skorzystać z kilku przygotowanych przez Pizzatopię „gotowców”. Niezależnie od ilości składników za Twoją pizzę zapłacisz 26 złotych.
Koncept pizzy „zrób to sam” świetnie przyjął się w Krakowie, gdzie Pizzatopia ma już 3 lokale. Czy Wrocławianie pokochają taki rodzaj pizzy? 🙂
Pierwsza Dama i Matka Przełożona Widelca. Panicznie boi się pomidorów (ale tylko surowych, suszone i pomidorówkę pożera, aż się jej uszy trzęsą). Miłośniczka domowego jedzenia (córka Matki Teresy od Pierogów - pochodzenie zobowiązuje) oraz posiłków na świeżym powietrzu - stąd jej zamiłowanie do pikników i foodtrucków. Nie cierpi jeść w samotności, więc w jej Widelcowych Wyprawach często towarzyszą jej najbliżsi przyjaciele :)