fbpx

Gastropodcast #02 – o Save The Fork – akcji pomocy restauracjom i gastrotrendach na 2021

Czy znasz akcję pomocy restauracjom Save The Fork?

Opowiadamy o tym jak ekipa Save The Fork połączyła lokalnych twórców z wrocławskimi restauracjami i gdzie szukać dań powstałych w ramach tego projektu. Zastanawiamy się również jakie trendy będziemy mieli okazję śledzić w gastronomii w 2021. Nie zabrakło również gastroploteczek i naszych polecajek!

Gdzie zjeść dania wrocławskich twórców w ramach akcji Save The Fork?

  • Kasia Wocław (Projekt Gotowanie) – Miło Mi Wysoka (cytrynowy łosoś)
  • Z widelcem po Wrocławiu – Rumbar (bowl)
  • Wrocław Kobiecym Okiem & Vertigo Jazz Club (tacosy i prepy drinków)
  • Fly Me To The Spoon & Folgujemy (breakfast box z hummusem z dynia i granatem)
  • Yummy With Pami – Via Romana (pizza Diabolina i pizza Viva Carpaccio)
  • Ewa Farna & ORZO (salmon tropico)

Słuchaj Widelcowego Gastropodcastu na Twojej ulubionej platformie:

GASTROPODCAST #2 – o Save The Fork – akcji pomocy restauracjom i gastrotrendach na 2021

Jeśli masz jakieś pytania, śmiało skomentuj ten odcinek!
Nie zapomnij subskrybować nasz kanał na Twojej ulubionej platformie!


Podoba Ci się ten tekst? Podaj dalej.
Więcej na Instagramie oraz fanpage’u. 
Widelcowe hashtagi – #zwidelcempowroclawiu #jemwewro
Szukaj też naszej Foodiesowej Grupy: klik!

Marija Magdalena

Pierwsza Dama i Matka Przełożona Widelca. Panicznie boi się pomidorów (ale tylko surowych, suszone i pomidorówkę pożera, aż się jej uszy trzęsą). Miłośniczka domowego jedzenia (córka Matki Teresy od Pierogów - pochodzenie zobowiązuje) oraz posiłków na świeżym powietrzu - stąd jej zamiłowanie do pikników i foodtrucków. Nie cierpi jeść w samotności, więc w jej Widelcowych Wyprawach często towarzyszą jej najbliżsi przyjaciele :)

Może Ci się również spodoba